В навечерието на професионалния празник на полицията в нашето училище стартира второто издание на „Детско полицейско управление“. Организаторите на програмата – РУ Лом и Участък Вълчедръм, обещават много интересни и забавни полицейски уроци.
Инициативата стартира с подписване на Споразумение за партньорство от главен инспектор Георги Петков, началник на РУ – Лом и директора на училището госпожа Лилия Венчова.
Поздрав към второкласниците – доброволци отправиха инж. Валери Димитров, областен управител на област Монтана и старши комисар Бисер Йончев – директор на областна дирекция на МВР Монтана.
Няма налично описание на снимката.

Може да бъде изображение с 9 души, изправени хора, на открито и дърво

Може да бъде изображение с 9 души, изправени хора и на открито

Може да бъде изображение с 7 души, изправени хора и на открито

 

Може да бъде изображение с 10 души, изправени хора и на открито

Може да бъде изображение с 5 души, изправени хора и на откритоМоже да бъде изображение с 12 души, изправени хора и на откритоМоже да бъде изображение с 5 души, дете, изправени хора, на открито и текст, който гласи 'STOP L'Може да бъде изображение с 2 души и на откритоМоже да бъде изображение с 7 души, изправени хора, дирндъл и на откритоМоже да бъде изображение с 6 души, изправени хора и на открито

Може да бъде изображение с 10 души, изправени хора и на откритоМоже да бъде изображение с 12 души, изправени хора, на открито и текст, който гласи 'иван DA3UD иновативно учили T'Може да бъде изображение с 13 души, изправени хора и на откритоМоже да бъде изображение с 6 души, дете и изправени хора